top of page

vr 22 apr

|

Helvoirt

Stilte Retraite | 2022

Stilte, rust en bezinning tijdens een Menuha Group Stilte Retraite!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stilte Retraite | 2022
Stilte Retraite | 2022

Tijd en locatie

22 apr 2022 19:00 – 24 apr 2022 15:00

Helvoirt, 5268 Helvoirt, Nederland

Gasten

Over het evenement

Registratie: https://forms.gle/EnHD8TvzrbLjUiBf9

Retraite betekent letterlijk: je terug trekken.Onze stilte retraite weekenden worden gehouden bij Bezinningscentrum Emmaus. Het weekend begint op vrijdagavond met een lichte maaltijd en een introductie. Gedurende het weekend zijn er momenten waarop wij samenkomen om in stilte te mediteren over het woord van God. De rest van de dag kun je zelf bepalen hoe je de rust en stilte wilt opzoeken. Sommigen doen dit door te gaan wandelen, lezen of tijd te nemen om te rusten en een dutje te doen.Wij hopen dat de ‘stilte’ voor jou geen reden is om te twijfelen. In het begin zal het misschien wennen zijn en kan het zijn dat je moet leren om stil te zijn. Maar als je jezelf eraan overgeeft zul je zeker naar huis gaan met een bijzondere ervaring.

Elke retraite is een unieke ervaring en valt niet te voorspellen. Wanneer je jezelf openstelt om van God te ontvangen in een atmosfeer van rust en stilte, zul je niet hetzelfde vertrekken. God heeft immers gezegd dat Hij een beloner is voor wie Hem ernstig zoeken. Wij hopen dat je je welkom voelt om deel te nemen aan één van onze retraites.

Tickets

  • Stilte Retraite

    Kies bij het betalen altijd voor 'OFFLINE BETALEN'. U krijgt na uw aanmelding van ons de betaalgegevens, zodat u zelf het bedrag (eventueel in termijnen) kunt overmaken. Let op! De aanbetaling van €55 moet binnen 7 dagen na aanmelding worden overgemaakt.

    € 165,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page