top of page

Living Room Session

Wat is een LRS?
 

De Living Room Session (LRS) is een ‘minibijbelschool’ gericht op het verkrijgen van een diepgaand inzicht in de Bijbel, de geschiedenis van de Bijbel, de theologie en de toepassing van Bijbelse principes in het dagelijks leven.

Er worden jaarlijks zes Living Room Session georganiseerd met een reeks Bijbelstudies over een bepaald onderwerp of een boek uit de Bijbel. De kortere studies worden gegeven op één zaterdag en de langere studies worden verspreid over meerdere zaterdagen. En dat allemaal in een knusse woonkamersetting.

Het doel van de Living Room Session is om de deelnemers de mogelijkheid te geven om dieper in het Woord van God te duiken en een beter begrip te krijgen van het Bijbelboek of onderwerp dat wordt bestudeerd. De focus ligt op het diepgaand leren van de Bijbel en het toepassen van de geleerde principes in het dagelijks leven.

Daarnaast willen wij met de Living Room Sessions bereiken dat deelnemers enthousiast worden over het Woord van God. Dat ze in hun dagelijks leven tijd apart nemen om in het Woord te gaan en zo God beter leren kennen, want het volk dat zijn God kent, zal sterk zijn en daden doen (Daniël 11:32 NBG51).

bottom of page