top of page

Wat doet Menuha Group?

 

Menuha Group organiseert levens veranderende evenementen voor mannen en vrouwen die zich willen blijven ontwikkelen op het gebied van geest, ziel en lichaam. Menuha Group heeft als missie om een diep verlangen in mensen aan te wakkeren om hun persoonlijke relatie met God te verdiepen en zo dichter bij God te komen. Menuha Group inspireert en motiveert mannen en vrouwen om een vol leven te leiden. Een leven in overvloed.

Wij geloven dat een ieder krachtig, veerkrachtig en sterk kan zijn. 
Wij geloven in het najagen van God met heel je hart, ziel en lichaam.
Wij geloven dat een ieder een voorbeeld moet en kan zijn voor anderen. Niet alleen in woord, maar zeker ook in daad.

Tijdens al onze activiteiten willen wij de kwaliteit van ons leven verbeteren en groeien in ons geloof in God.

 

​Wij hopen je snel te mogen verwelkomen op een van onze evenementen.

​Sandra Antonie & Shurlina Senior

Wat betekent Menuha?

 

'Menuha' betekent 'rust'. Een hele specifieke en bijzondere vorm van rust. Het is een totale gerustheid en kalmte dat ook wordt gezien als een feest, een viering. Het wordt ook wel vertaald als 'geluk'. Menuha is iets wat JIJ creëert!  Het gaat erom...dat je een omgeving creëert waarin je kunt rusten en God al je aandacht kunt geven; dat je geniet van het leven, de wereld om je heen en van God.  

Als we eerlijk zijn hebben wij van tijd tot tijd allemaal wel een 'Menuha' nodig in ons leven. Geen mobiel, geen internet, geen email. Geen dag om 'down' te zijn. Een dag voor Menuha, een dag voor rust. Een viering van het leven! God zegende de zevende dag. Hij ruste op de zevende dag. Met andere woorden: Hij had een Menuha op de zevende dag. Hij vierde wat Hij had geschapen...leven...

- John Mark Comer

bottom of page